OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Pokud jste mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje. Já zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

KDO JE SPRÁVCE?

Jsem Martina Karásková, IČO 02618559, se sídlem Opatovická 467, Rajhradice 66461 a provozuji webovou stránku www.mamouhrave.cz. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

KONTAKTNÍ ÚDAJE

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na email: info (zavináč) mamouhrave.cz. 

PROHLÁŠENÍ

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu. Plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů, umožním a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

ROZSAH OSOBNÍCH ÚDAJŮ A ÚČELY ZPRACOVÁNÍ

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • Organizace webináře, organizace živých setkání, poskytování služeb, plnění smlouvy: Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, e-mail, adrea nezbytně potřebuji k plnění smlouvy (např.k zaslání potvrzení o objednávce, platbě, dodání zboží, atd.) 
  • Vedení účetnictví: Pokud si objednáte některý z fyzických nebo elektronických produktů, potřebuji vaše osobní údaje (fakturační údaje), abych tak vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů. Vaše údaje v tomto případě musím zpracovávat po dobu 10 let.V případě, že si náš produkt objednáte, ale následně platbu neuhradíte, nárokuji si právo Vaše osobní údaje zpracovávat po dobu dalších 3 měsíců. Po tuto dobu  Vás budeme upozorňovat na Vaši objednávku a opětovně Vám také zašleme informace o produktu, který jste si objednali.
  • Marketing - zasílání newsletterů: Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky. Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 5 let od udělení. Využíváte-li některý z našich elektronických produktů zdarma, zasíláme vám newslettery na základě vašeho souhlasu po dobu 2 let od udělení.Ve všech případech můžete svůj souhlas odvolat použitím odhlašovacícho odkazu v každém zaslaném e-mailu nebo za pomocí zprávy požadující ukončení zasílání newsletterů na e-mailovou adresu info (zavinac) mamouhrave.cz
  • Pokročilý marketing a Pixely na základě souhlasu: Proto, abychom vás neobtěžovali velkým množstvím nabídek a posílali vám jen to, co by vás mohlo zajímat, dochází ke klasické segmentaci. To znamená, že si u vašeho kontaktu vedeme informace, díky kterým můžeme rozlišovat, zdali by vás konkrétní nabídka mohla zajímat. Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

    Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Analytics - získání anonymních statistických informací z vašeho chování na naší webové stránce - doba zpracování dle nastavení vašeho prohlížeče.

    Cookies třetích stran - Google, Inc. - služba Google Adwords - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Google a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

    Cookies třetích stran - Facebook, Inc. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Facebooku, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 180 dní. Běžně používáme 30 dní.

    Cookies třetích stran - Seznam.cz, a.s. - možnost cílené reklamy v rámci prostředí Seznam.cz a jeho partnerské sítě, možnost optimalizace reklam - doba zpracování max. 540 dní. Běžně používáme 30 dní.

    Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

  • Přímý marketing skrze FB messenger: Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger, požádáme Vás o souhlas se zasíláním zpráv s tématikou rodičovství. Pouze na základě uděleného souhlasu Vám budeme zasílat tyto zprávy po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu. Od zasílání zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí pokud na jakoukoliv zprávu odepíšete slovo "stop" a další zprávy vám na Messenger od nás chodit již nebudou.
  • Fotografie a video záznamy z živých akcí: Vaše fotografie a obrázky spojené s rodičovstvím, a také audio či video nahrávky zpracováváme  po dobu trvání jejich prezentace a následně po dobu 10 let k dalšímu využití stejným způsobem. Zpracování i zveřejňování je vždy na základě vašich souhlasů. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat a to prostřednictvím našich kontaktních údajů.Na živých akcích (srazy, semináře, školení,..) můžeme pořizovat fotografickou dokumentaci či video záznam. Fotografie používáme v propagačních materiálech, především na webu. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte nám vědět před pořádáním živé akce, a to jak ústně tak i písemně na info (zavinac) mamouhrave.cz
  • Vaše fotografie zveřejněné na našich FB stránkách: S Vaším souhlasem zpracováváme pro marketingové účely i fotografie, které nám posílate a zveřejňujete na naší FB stránce. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat a to prostřednictvím našich kontaktních údajů.

ZABEZPEČENÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byly mé vlastní. Přijala jsme a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM OSOBÁM 

K vašim osobním údajům mohou mít přístup moji spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. 

Pro naprostou dokonalost našich služeb využíváme zpracovatele, kteří jsou odborníci ve svých oborech. Tito zpracovatelé jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:

SmartSelling - aplikace pro komunikaci, web a fakturaci
SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

ServerZone - webhosting
WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708

Facebook 
Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F

Google - Google Analytics

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA



ManyChat
 - komunikace přes FB messenger
ManyChat, INC.220 Golden Oak Dr, Portola Valley, CA, 94028, United States.



Externími spolupracovníky, experty na marketing a analýzu dat jsou:

Ing. Marek Jehlička, IČO: 74562487
Jitka Vítová

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

COOKIES

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém prohlížeči zakázat.

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Služby Sklik od Seznam.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5 - Smíchov, PSČ 150 00, Česká republika, IČ 26168685. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Seznam.cz, a.s. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.seznam.cz/reklama/cz/obsahovy-web/pravidla-reklamy/gdpr

PŘEDÁVÁNÍ DAT MIMO EU
Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

VAŠE PRÁVA A SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: info (zavináč) mamouhrave.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasílám jste-li můj zákazník na základě mého oprávněného zájmu.  Nejste-li mým zákazníkem, pak vám tyto newslettery posílám na základě vašeho souhlasu. Odhlásit se můžete protřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu či pomocí e-mailu obsahující žádost o zasílání těchto newsletterů na info (zavináč) mamouhrave.cz. Po odhlášení si nárokuji právo zasílat tato obchodní sdělení po dobu maximálně 7 kalendářních dnů, tedy po dobu, po kterou buduvaši žádost zpracovávat. 

Mlčenlivost

Dovoluji si Vás ujistit, že moji spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 5.11.2018.